Автомобил под наем София – 3 причини да ползвате услугата

Автомобил под наем София – 3 причини да ползвате услугата

Услугите с отдаване на коли под наем са актуални от около 100 години назад във времето. Първата компания, предлагаща rent a car е била основата в началото на 20-ти век в Небраска. Собственикът на фирмата отдал своя автомобил на пътуващ мореплавател, който се нуждаел от возило за бизнес цели.

Чудите се дали услугата автомобил под наем в София би могла да ви бъде потребна? Ето няколко повода, при които ползването ѝ би било доста рационално и рентабилно и ще ви донесе редица предимства и улеснения.

Автомобил под наем София за бизнес цели

Както Joe Saunders от Омаха (основателят на първата американска компания за отдаване на коли под наем) предоставил автомобила си за бизнес цели, така и вие може да се ползвате от услугата за изпълнението на служебните си задължения. След като самият бизнес с коли под наем е започнал именно в този контекст, със сигурност има добра причина за това.

Ако живеете извън столицата и имате служебен ангажимент в нея, но нямате възможност да използвате личния си автомобил за целта, поради различни препятствия, тази услуга би била доста удобен вариант. Така ще включите цената на наема в командировъчните си разходи и ще може спокойно да свършите работата си в града по-бързо, достигайки навреме в конкретната институция или за делови срещи.

Ако искате да спестите на фирмата разход, може да потърсите услугите на SofiaRentACar.bg, защото там има доста изгодни цени за наемането на кола.

Удобен транспорт за чужденци при престой в столицата

Поканили сте приятели от чужбина, които ще отседнат в града и искате да им осигурите адекватно средство за транспорт? Ако искате да ги лишите от удоволствието да се повозят, изследвайки централната градска мрежа на обществения транспорт в София и от случайното попадане на висококачествени таксиметрови услуги, това е доста добър вариант.

Предложете на приятелите си да наемат автомобил в София. Това със сигурност е най-удобният вариант и ще спестят и на вас, и на тях доста премеждия, загубени време и нерви. Все пак е по-лесно да се оправят самостоятелно с GPS в града.

Наемане на автомобил за специални случаи

Луксозният автомобил е почти задължителна част, когато става въпрос за сватби, абитуриентски балове и други подобни събития. Затова фирмите за отдаване на коли под наем в София предлагат и наемането на луксозни модели и марки коли.

Няколко ваши роднини нямат удобен транспорт за сватбата или родовата среща? Защо да не наемете миниван или бус от SofiaRentACar.bg, с които може да ги закарате? Със сигурност ще ви бъдат много благодарни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *