Семейство

Делба на имот между наследници

Делба на имот между наследници добива все по-голяма популярност в България през последните години. Това е вид сделка, която позволява на наследниците доброволно да излязат от режима на съсобственост, в който са попаднали след смъртта на свой близък.

Рехабилитация у дома

В начален етап на провеждане на рехабилитация у дома, хората, които трябва да се подложат на подобна процедура, често могат са по-трудноподвижни и да изпълняват минимални движения с много големи усилия. Двигателната активност може да е намалена в резултат от различни проблеми, като например поради дълго залежаване, отслабени мускули, проблеми със стави, кости и други.

Почивка на хотел в Анталия

Ако обичате пътуванията и почивките на спиращи дъха места, непременно трябва да включите Анталия в списъка си с мечтани дестинации. Анталия е един от най-модерните и бързо растящи градове в Турция, който посреща милиони туристи и предлага безбройни дейности и атракции.

Редене на пъзели от деца и родители

В никакъв случай не бива да мислите, че епохата на  смартфоните и видео игрите са превърнали класическия пъзел в нещо старомодно и не толкова желано. Днес безспорно срещаме много по-често деца, които играят на телефона, вместо това да редят пъзел.

Акумулаторни джипове за деца онлайн

Истината е, че днес най-малките членове в семействата ни се забавляват по много по-нестандартен начин, в съпоставка с децата от изминалите поколения. Ако днес гледането на детски анимации на таблет е нещо съвсем нормално и приемливо, до само преди няколко ггодини това се е считало за абсурдно и невъзможно.