За дома

Нуждаете ли се от планетарен миксер и какви са предимствата му

Не малка част от хората, които работят в ресторантьорството или са заети по друг начин в хранително-вкусовата промишленост, биха искали да разберат дали планетарните миксери (говорим за професионалните модели) са по-добри от другите видове миксери на пазара.

Ремонт в кухнята

Ремонт в кухнята обикновено се смята за втората по стойност ремонтна дейност у дома, изоставайки в това отношение единствено след банята и другите мокри помещения. Истината е, че всъщност кухните напоследък излизат дори още по-скъпо, тъй като през годините сме свикнали да добавяме какви ли не уреди и екстри, с които да направим живота си по-приятен.

Чаршафи от лен

Ако ви предстои да избирате спално бельо, тогава чаршафи от лен задължително трябва да бъдат разгледани като един от възможните варианти. Макар и по правило да са малко по-скъпи, те напълно заслужават всяка стотинка от цената си, тъй като съчетават цял куп качества, сред които:

Рози в градината

Рози в градината са считани за едно от най-красивите дворни растения като цяло. Едва ли има ботаническа градина в Европа, където това растение да не присъства с поне една или две свои разновидности, а понякога и с много повече.

LED осветление

LED осветление е много популярно и на практика може да се каже, че то почти изцяло вече е заменило традиционните крушки с жички. Този вид осветление предлага огромно разнообразие от видове светлина, като най-популярните опции са топла и студена светлина (можете да разгледате на 2r-bg.com).

Олекотени завивки със синтетичен или натурален пълнеж

За пръв път ви се налага да купувате олекотени завивки и разбирате, че всъщност имате доста голям избор и вариантите са много? Или пък искате да ъпгрейднете спалното бельо у дома с по-луксозни олекотени завивки и се чудите дали не е време да преминете към такива с естествен пълнеж? Нека в следващите редове разгледаме какви са предимствата и недостатъците на двата вида пълнеж и какво е тяхното значение за качеството

LED осветление

С навлизането на масовите LED осветителни тела, за много от нашите читатели, инвестицията в новите технологии стана въпрос на време – а за някои даже предстои. За да улесним вашето пътуване в света на различните видове LED осветление, днес ще обсъдим различните видове възможности, които можете да намерите в онлайн магазина на 2r-bg.com.

Хидроизолация на терасата

Макар и на това да не се обръща сериозно внимание, хидроизолация на терасата е необходима, защото тя ще ви помогне да предпазите жилищните площи под и зад вашата тераса, особено ако тя е открита. Може би ще се зачудите защо и от какво ще трябва толкова да се предпазвате, но нека не забравяме, че една открита тераса е непрекъснато изложена на постоянни външни влияния, в това число и дъждове.

Инверторни климатици

Вероятно сте забелязали, че когато разговаряте с близки и приятели, една много голяма част от тях си задават един любопитен въпрос относно климатиците, а именно, дали инверторните климатици вкарват външен въздух.

Гипсокартон - предимства и недостатъци

През последните години, употребата на гипсокартон в довършителните дейности у дома доби изключителна популярност. Други, до неотдавна много популярни методи, като например стандартната шпакловка, отстъпват все повече.