За дома

Пране на чаршафи

Най-после сте успели да намерите перфектните чаршафи, които отговарят на всичките ви изисквания за удобство, мекота и безупречен външен вид? За да запазите за дълго време техните уникални характеристики определено е важно какво точно ще правите за тяхната поддръжка и как ще ги перете.

Етерични масла на ниски цени

Някога задавали ли сте си въпроса какво е за вас усещането за лукс? Не, тук не говорим за пари, тъй като не е задължително парите да създадат луксозно усещане. Тук по-скоро говорим за сетива. Какво може да накара сетивата да изпитат усещане за лукс? Според експерти, това е начинът, по който възприемаме и реагираме на определена светлина, цветове, материи и аромати. Просто има съчетания, които създават чувство за финес и

Фаянсови плочки за баня

Фаянсовите плочки са може би най-популярното решение за поставяне в банята. Действително, те бият по популярност дори и добре познатия ни гранитогрес, тъй като са по-широко разпространени в редица части на света. Според експерти в областта на строително-ремонтните дейности, фаянсът е по-практичния избор по няколко причини, за които ще поговорим на следващите редове (ако търсите висококачествени фаянсови плочки, разгледайте в TeMax.bg). Фаянсови плочки за баня са по-практичният избор Фаянсовите плочки

Магазин за климатици онлайн

Едно от най-трудните решения на съвременния човек е за това да реши какъв тип климатик да използва за своето жилище, заведение или офис. Работата на онлайн магазини от висотата на Klimatici.bg е именно това – да даде ясни и конкретни помощни съвети, за да може всеки един клиент да разбере за плюсовете и съответно минусите на това да употреби един или друг вид.

Климатици онлайн на ниски цени

Изборът на магазин, от който да закупим климатик онлайн е равен по важност с модела и марката на самия уред. С наближаването на летните месеци и с идеята да се сварим в собствените си домове, започваме усилено да търсим от къде да купим подходящ уред.

Ламиниран паркет в София

Едно от най-разпространените неща в дома на почти всяко българско семейство, това е ламинатът. Независимо от шарките, от дебелината, от разположението, от вида, вие ще видите колко е важно да получите най-важното – правилното отношение като към клиент, който е причината магазини от този тип да просъществуват и да се развиват максимално бързо и ефективно.

Естествени ароматизатори за стая

Искате да промените нещо в атмосферата на стаята? Нещо не мирише на добре? Имате чувствително обоняние и искате да го поглезите с екзотични и добре смесени ароматни есенции? Тогава този текст ще е идеалният акомпанимент към вашето търсене на повече информация.

Изпиране на одеяла в София

Одеялата са важна част от дома, те носят комфорт, топлина и уют, но когато се замърсят е нужно пране. Това, обаче, не винаги е възможно тъй като домашните условия не винаги позволяват.

Метални навеси на ниски цени

Когато се опитаме да си представим нещо направено от ковано желязо, често може да се сетим за нещо солидно, тежко и обемно, но истината може и да ви изненада. Ако не сте виждали по по-заможните квартали в страна, много хора избират да украсяват дома си с елементи от ковано желязо.

Редене на пъзели от деца и родители

В никакъв случай не бива да мислите, че епохата на  смартфоните и видео игрите са превърнали класическия пъзел в нещо старомодно и не толкова желано. Днес безспорно срещаме много по-често деца, които играят на телефона, вместо това да редят пъзел.