Красота

Как работи мелатонинът - основни принципи и механизми на действие

Мелатонинът е основен хормон, който се произвежда от епифизната жлеза. Той има основна роля за много фармакологични и патологични състояния при хората и при животните. Мелатонинът  е хормон, който регулира билогичния ритъм и има важно значение за функционирането на различни органи и системи.

филъри за устни

Дали е безопасно поставянето на филъри за устни? Днес ще разберем! Малко са жените, които поне веднъж в живота си не са се замисляли как ли биха изглеждали с по-пухкави и сочни устни. Мисълта за инжекции, подутини и синини обаче е сред нередките причини, поради които дамите се отказват бързо от тази идея. Други пък са готови на всичко в името на красотата и дори сами се заемат със задачата

лазерна епилация на цялото тяло

Мечтаете ли да се отървете от всички косми по вашето тяло завинаги? Тази мечта може да се превърне в реалност ако се подложите на процедура по лазерна епилация на цялото тяло. Това е иновативна козметична практика, която има гарантирани дълготрайни ефекти.

Присаждане на коса

Колко трае цялата процедура по присаждане на коса и накъде да се насочим? Мъжете започват все по-често да се интересуват от външния си вид, а това ги карат да полагат цялостно грижи за себе си и съответно – за косата си. Както е добре известно, много от представителите на силния пол са предразположени към загуба на коса с възрастта, но в наши дни това е вече напълно обратимо.

Хиалуронови пълнители

Ефикасни ли са в борбата с недостатъците по кожата познатите хиалуронови пълнители? Много хора споделят, че имат проблеми с кожата, които се изразяват в някакви дефекти или недостатъци, много често случили се не по тяхна вина. Недостатъци, с които искат да се справят, но не намират решение.

Шипково масло

Шипковото масло е едно от най-известните и предпочитани видове растителни масла на българския пазар. То се произвежда и предлага под формата на течни капсули, които се приемат с оглед възрастна на даден индивид – до 3 капсули за възрастни над 18 години.

Курсове за гримиране в София

Гримовете и козметиката като цяла от дълги години насам, са се превърнали в есенциална и неотменна част от живота на всяка дама. Той може да служи за много неща, но едно от най-често срещаните ползи е подобряването и добавянето към естествения вид на лицето и кожата – в този текст ще обсъдим как да го направите по-добре.

Професионални бои за коса

Изборът на боя за коса от край време е представлявал сложност за дамите. Не са малко онези, които в продължение на месеци се опитват да изучат, до колкото е възможно, какъв цвят най-много подхожда на чертите на лицата им, какъв следва да бъде съставът на продукта, който възнамеряват да използват и прочие. За да успеем да спестим една значителна част от времето ви, което сме сигурни, че е наистина ценно