Рент-а-кар услуги – в кои ситуации сте удобни за измама

Кола за бал за момче

Страната ни има лоша репутация заради това, че по някакъв начин предразполага различните браншове да правят разнообразни „игри под масата“. Е, в миналото браншът с наемането на автомобили е бил доста удобен за развиване на престъпни схеми, но така ли е и в момента.

Продължава ли браншът да отнася негативите на хора с лоши помисли или фирми като SpeedyCars.eu разбиват статуквото? В настоящия текст ще разберете повече за лошите практики сред рент-а-кар фирмите.

Дали наистина ни мамят рент а кар фирмите

„Нямам им вяра на тези фирми и това е!“ Ако вие сте човек, който попада в графата реагиращи така на подобен вид текстове, то има два възможни варианта от този момент нататък.

Единият е свързан с това, че ще затворите безвъзвратно текста и ще поемете в друга посока, а другият вариант е написаното тук да ви заплени и да ви накара да го прочетете докрай.

Ако сте станали жертва на втория вариант – заповядайте и с удоволствие прочетете какво иска да ви каже той за това дали да имате доверие на рент-а-кар фирми или да нямате.

Все повече хора, живеещи в рамките на 21-ви век, наемат автомобили от рент-а-кар фирми, което прави живота им в пъти по-лесен. Има няколко причини да си наемете кола и те са свързани все с хубави неща.

Що за фирма ще осуети сватба, почивка или абитуриентски бал? Не звучи логично да ви развалят тези хубави планове, нали?

Абитуриентски бал

Славата на някои фирми е да упражняват измамите си върху клиенти, на които им предстои бал и искат да наемат кола за завършването. Тогава всеки е разсеян, няма много време да мисли и да прави големи планове за пиршества.

Всеки чака моментът, в който ще стане абитуриент и когато денят настъпи със сигурност не брои особено много парите си. Е, някои участници в рент-а-кар бранша не се съобразяват с това колко е важен поводът, а директно упражняват недоброжелателните си схеми върху нищо подозиращите си клиенти.

Сватба

На сватба като на сватба са казали хората. Като ще е сватба да е пищно, да е богато, да е луксозно, че на младите да им е добре.

То много хубаво на младите да им е добре, но все пак нека не прекаляваме и да поглеждаме на края на касовите бележки (ако има такива) каква цифра е изписана.

Почивка

Цяла година работим, кътаме пари на страни, правим сметки за това кога да излезем отпуска за седмица-две и т.н., но накрая рано или късно моментът идва. Вече хубавото е факт – отпуска сме и почивката предстои.

Отиваме на почивка с нает автомобил, но се връщаме и разбираме, че сме измамени от фирмата, която ни е дала колата под наем. Ако ви е страх от некоректност, свържете се със SpeedyCars.eu.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *