Допълнителни услуги и екстри при частните линейки

частните линейки

Частните линейки предлагат широк набор от услуги, от които могат да се възползват техните пациенти (вижте на Emergency.bg). Това гарантира, че те ще получат адекватно обслужване и комфорт.

Те се използват най-вече за превоз на трудноподвижни и лежащо болни възрастни хора, но всъщност спектърът от услуги включва още:

  • Домашни посещения и прегледи;
  • Промиване и почистване на рани и превързване;
  • Извършване на лабораторни изследвания в домашна среда;
  • Поставяне на системи, инжекции и много други.

Ако пациентът има предпочитание към лечебно заведение

Пациентите на частните линейки биват третирани с изключително внимание, а екипът се съобразява с желанията хората. Това може да повлияе дори и на решението в коя болница да бъде откаран човека.

Тъй като частните линейки обслужват пациенти с по-ниско ниво на спешност, те могат да откарат болния там, където той пожелае, включително и в частно лечебно заведение.

Изследвания в домашна среда

Много от изследванията могат да бъдат извършени у дома, като това включва и вземане на кръв, правене на кръвна картина и така нататък. За онези изследвания, обаче, които няма как да бъдат извършени вкъщи, пациентът може да бъде транспортиран до лечебното заведение.

Пълен екип от специалисти в частните линейки

По правило всички частни линейки се обслужват от опитен медицински екип, а обикновено лекарите, които работят там, са специалисти, които имат по-широка специализация, например общопрактикуващи лекари, педиатри и други подобни.

Така те могат да предписват заменят в известна степен необходимостта да посещавате общопрактикуващия лекар при по-дребни здравословни проблеми, тъй като имат нужната квалификация да се справят с това сами.

Пренасяне на лежащо болни от етажа до линейката

Ако ви се налага да се грижите за лежащо болен човек и не знаете как да го транспортирате при нужда до лечебно заведение например, специалистите от екипите на частните линейки ще се погрижат за това.

Те могат да пренесат човека по стълбите, тъй като в повечето случаи асансьорите са твърде малки и тесни и не дават възможност да се пренесе човека с тяхна помощ.

Разбира се, тук се заплаща допълнително, като цената зависи от етажа, на който живее човека, а също така и от неговото тегло и от броя хора, нужни за това да бъде той пренесен по стълбите.

Вашият коментар