Как да се обличат модерно жените с макси размер

Мкаси дрехи за жени

Съвременната мода е доста широко-скроена, с разнообразни стилове, позволяващи всяка жена да намери собственият си стил и да постигне атрактивна и приятна визия.

За още по-големи възможности, най-новите модни тенденции предлагат силуети, в които прекрасно може да се впишат и по-големи размери.

И това не е случайно. Цялата тази свобода и толерантност показва, че модата вече не е само за избрани супер модели, а за всяка жена, която държи да има съвременна, модерна визия.

Изобилстват модерни облекла с по-свободни форми, асиметрии, елегантни драперии и всевъзможна игра с материите, текстурите и цветовете. Разковничето за постигането на идеален тоалет обаче си остава в баланса. Постигането на хармония е това, което отличава стилното облекло от безличното или прекаленото.

За дамите с макси размер е важно да намерят своя баланс. Отказвайки се от широките, безформени дрехи, те не трябва автоматично да се насочат  към впити облекла. Важно е на кои места трябва да са по-свободни дрехите и къде е подходящо да бъдат елегантно вталени. Затова всяка жена трябва да определи типа на телосложението си. Възможно е да е закръглена равномерно навсякъде или пък заоблените форми да са предимно в долната или горната част на тялото.

Облекло в макси размери за жени със стил

Има и варианти където проблемните зони са съвсем на ограничени места, като само бедра, само ханш, само коремче или обемни рамене и ръце. Познавайки тялото си, жената вече може да се насочи към съответния тип облекло, което да я представя в най-добра светлина.

Представяме ви основните принципи за визуално строен силует:

  • За да изглежда по-стройна фигурата, вниманието трябва да се отклонява от проблемните зони и да се насочва към хубавите места. Избягвайте и дължина на полите над коляното;
  • Десените с едри елементи трябва да се избягват, но ако държите на тях, то нека бъдат ориентирани вертикално или да бъдат само като детайл в дизайна. Освен това самата дреха, трябва да е в подходяща кройка, издължаваща силуета;
  • Визуално дрехите не трябва да се стесняват в посока надолу;
  • Когато комбинирате дрехи нека горната част е по-светла от долната;
  • Дължината трябва да е под коляното, късите поли привличат ненужно внимание;
  • Светлите и ярки дрехи визуално увеличават обема, затова използвайте тези тонове с мярка;
  • Избирайте дрехи от по-леки и еластични материи;
  • Връхните дрехи трябва да са с опростена кройка.

Понякога е трудно да се разберат или спазват тези принципи. Затова е добре да се доверите на специалистите, които ще ви помогнат да сте облечени модерно, но и със стил и мярка. Дрехите, които предлагаме се предлагат онлайн са до известна степен изцяло съобразени с всички принципи за макси облеклата и освен това са актуални и модерни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *