Може ли един лубрикант да се окаже опасен за нас

Онлайн магазин за възрастни

Истината е, че лубрикантите в съвременния свят са едни от най-предлаганите козметични средства, използвани по време на секс. Те водят след себе си куп наслада и приятни изживявания, за които двамата партньори са в очакване. Ако искате да се насладите пълноценно и максимално на връзката си с партньора, то ние не виждаме нищо лошо в това да прибегнете към използването на смазочни материали.

Преди обаче да инвестирате парите си в който й да  е било продукт, то предлагаме ви да прочетете достатъчно изчерпателна и достоверна информация, така че да имате ясна представа към кой вид да насочите вниманието си, както и мястото, от където възнамерявате да го закупите.

За да бъдем истински полезни за всеки от вас, който е решил да пристъпи към използването на лубрикант, то ние ще спомене за онлайн магазина sexo.bg, където разнообразието е наистина голямо. Там ще попаднете на цветна палитра от всякакви видове лубриканти, които са в готовност да подсилят приятните преживявания и да ви избавят от онзи дискомфорт, придружен с болка, който обикновено сте свикнали да изпитвате в момента на проникване.

Какво трябва да знаем за лубрикантите и тяхното негативно влияние върху нас

Както става ясно, понякога имаме хронична вагинална сухота, която пък на свой ред би могла да причини дискомфорт, болка и редица свръх неприятни последици. Именно това често подтиква двойките да имат под ръка една или две тубички лубрикант, с който да си служат по време на сексуалните игри помежду си. Били са направени не малко изследвания в продължение на години, свързани с това дали наистина лубрикантите са вредни за човешкото тяло или не.

Ние ще се опитаме да се фокусираме върху по-съществените от тях, така че да можем по-категорично да отговорим на вашите въпроси и да задоволим до голяма степен любопитството ви. И не забравяйте – купувайте качествени модели от авторитетни секс шопове в България!

Освен всички положителни последици, които водят след себе си лубрикантите, свързани с върховните усещания, които имаме възможност да изпитаме, то лубрикантите позволяват и много по-лесното използване на кондоми. Разбира се, тук е моментът да споменем, че трябва наистина внимателно да подбирате вида смазочен материал, който използвате, така че да не се окаже накрая, че сте повредили латексовия продукт и сте се натъкнали на нежелана бременност. Важно е да обърнете внимание на няколко специфики, така че да бъдете спокойни в бъдеще.

През 2014 година е било проведено едно проучване, при което става ясно, че 65 % от жените, които по време на секс използвали лубрикант, чувствали много по-силна възбуда и оргазмите не закъснявали. От тук можем да си направим извода, че самите лубриканти понижават значително шанса от полово предавани инфекции, заради това, че избягват микроразкъсванията на вагиналната или анална област. Именно такъв вид кожни разкъсвания често пъти се явяват като предпоставка за множество инфекции.

Разбира се, от друго проучване, което е направено след някакъв интервал от време, става ясно, че мъже и жени, които са привърженици на аналния секс и използват лубрикант, страдат по-осезаемо от инфекциозни болести. Ние смятаме, че всичко това е пряко свързано с продуктите, които те си закупуват и състава, отбелязан върху опаковките им.

За да не изпадате в ситуация, в която да се страхувате, че е възможно да се натъкнете на гъбични инфекции или друг вид възпаления, то нашия съвет е да се доверявате единствено на магазини, които са успели да се докажат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *