Хиалуронови пълнители – ефикасни ли са

Хиалуронови пълнители

Ефикасни ли са в борбата с недостатъците по кожата познатите хиалуронови пълнители? Много хора споделят, че имат проблеми с кожата, които се изразяват в някакви дефекти или недостатъци, много често случили се не по тяхна вина. Недостатъци, с които искат да се справят, но не намират решение.

Това може да са видими и релефни дупки, останали след младежко акне или шарка в детска възраст, може да са някакви белези, останали след нараняване (след падане например), а също така и някакви по-дълбоки бръчки (някои хора са по-предразположени).

Факт е, че всичко това прави кожата да се усеща като груба и неравна на допир. А хората, които имат тези оплаквания, много често страдат от занижено самочувствие именно по тази причина, където дори и козметиката не помага.

Как помагат филърите с хиалуронова киселина

Филърите с хиалуронова киселина, които е по-правилно да наречем пълнители, макар и смисълът да е същия, могат да бъдат много полезни при хора, имащи подобни оплаквания.

Разбира се, инжектирането на хиалуронова киселина не може изцяло да запълни неравностите, но не бързайте да се разочаровате. Чрез този метод може да се придаде обем на лицето, така че то да изглежда по-пълно на местата, които имат някакви неравности.

Тези дермални филъри могат да се справят с това, като направят кожата по-гладка и копринена на допир. Подобни процедури са търсени както от мъже, така и от жени, тъй като дамите се грижат за кожата си повече, но при господата тези проблеми са по-често срещани.

Как и къде да се направи процедура с хиалуронови пълнители

Инжектиране на хиалуронови пълнители се предлага във всяка една клиника по разкрасяване и пластична хирургия в страната (разгледайте в AestheDerm.eu), както и в някои (не всички) салони за красота.

Преди процедурата се прави малка консултация за да се обсъди какво може да се направи, кога и каква би била стойността на съответната услуга, която пациентът желае да получи.

Обикновено, процедурата не отнема много време, като в рамките на половин час тя е напълно приключила. Това означава, че бихте могли да посетите клиниката дори и в работно време, стига да разполагате с достатъчно време около обедната почивка.

Възстановяване не е необходимо, а в първите дни след поставянето на филъри за устни, например резултатите ще стават все по-добри и по-добри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *