Климатик онлайн – как да изберем магазин

Климатици онлайн на ниски цени

Изборът на магазин, от който да закупим климатик онлайн е равен по важност с модела и марката на самия уред. С наближаването на летните месеци и с идеята да се сварим в собствените си домове, започваме усилено да търсим от къде да купим подходящ уред.

Оказва се, обаче, търсенето съвсем не е толкова лесно, колкото на пръв поглед си мислим, че трябва да е. Всички предложения изглеждат безкрайно атрактивни, но не винаги получаваме накрая онова, на което се надяваме.

Какви са рисковете когато купуваме онлайн

При покупка на климатик онлайн има два варианта – всичко да мине леко и да сме дори по-доволни, отколкото ако бяхме посетили някой магазин и вариант две – да си докараме допълнителни главоболия.

  • Кой ще инсталира климатика

Ако изберете варианта да закупите климатик от онлайн магазин, важно е да знаете дали фирмата предлага монтаж или не. Много онлайн магазини не включват подобна възможност и се оказва, че вие сами трябва да си намерите техник, който да инсталира новата придобивка.

  • Всичко ли е включено в комплекта

Трябва да разберете дали се налага да се закупи нещо допълнително или всичко нужно за монтажа влиза в комплекта. Много би било неприятно да разопаковате климатика и да откриете

  • Гаранцията

Уверете се предварително, че когато инсталирате климатика си сами, това няма по някакъв начин да засегне гаранцията на съоръжението. Понякога компаниите изискват техен служител да инсталира уреда, а ако купувате климатика онлайн и такава услуга не се предлага, това би могло да е проблем.

Как да изберем онлайн магазин

В търсене на подходящо място, от където да купим евтин климатик онлайн на добра цена, най-добрият вариант е да се ориентираме към магазин, който има представителства в различни градове на страната. По този начин ще си гарантираме възможността да получим надежден сервиз в случай на нужда, както и включен монтаж при поръчка.

Магазинът за уреди за отопление на ток eclima.bg разполага с офиси във всеки един по-голям град в страната, в това число София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе и други. В случай като този, поръчката онлайн е единствено едно допълнително удобство за вас, което ще ви спести необходимостта да обикаляте по магазини.

Климатикът няма да ви бъде просто доставен от фирма за разнос, както за съжаление практикуват някои търговци, а ще бъдете посетени от екип на eClima.bg , който ще инсталира уреда по най-удачния за вашия случай начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *