Автокаско на автомобила – 4 Причини да сключите тази застраховка

Онлайн застраховки на добри цени

Ще се съгласите, че всеки един разумен гражданин, който не престава да мисли за сигурността и спокойствието си, действа по план и всяка негова стъпка е добре обмислена. Когато става въпрос за елиминиране риска върху имуществото ви, то добре би било да завъртите поглед към съществуващите в днешно време застраховки, като Автокаско, например. Благодарение на една такава услуга, то хората могат да живеят спокойни и щастливо, без непрестанно да поглеждат през прозореца на дома си и да следят с очи дали любимият им автомобил е паркиран на мястото, на което са го оставили.

В тази статия ще ви разкажем малко повече за това какво представлява застраховката автокаско и какви са онези 4 причини, заради които хората дръзват да инвестират парите си в нея. Искрено се надяваме информацията да ви бъде полезна и благодарение на изписаното по-долу в редовете, то вие да можете да вземете решение за вас самите и да прецените трезво ситуацията. Ще бъдем точни, коректни и ще обхванем колкото се може повече въпроси, така че да задоволим максимално вашето любопитство.

Онези от вас, които преценят, че в текста по-долу не откриват отговори на своите въпроси, то биха могли да посетят застрахователен брокер SmartIns.bg, където ще попаднат на изключително коректни застрахователни компании, в готовност да ви предложат качествено Автокаско. Освен услугите, които предлагат на потребителите, то те са на ваше разположение за консултация и безплатен съвет, така че най-сложният ви казус дори да остане в миналото.

Какви са онези 4 причини, заради които си струва да сключите автокаско

Благодарение на автокаското, то вашите щети ще бъдат покрити, без значение дали сте виновни или неволно сте успели да бележите своето превозно средство. Онези от вас, които вече са сключвали застраховка Гражданска Отговорност, знаят, че биха получили обезщетение единствено, ако са невинни при самия инцидент. В противен случай никой не покрива нанесените щети и вие сами следва да заплатите за възстановяването на автомобила си.

Като причина номер две съвсем спокойно можем да посочим кражба на автомобила. Прекалено малко са случаите, в които откраднато превозно средство бива открито и върнато на своя законен собственик. Подобни случаи почти не присъстват в историята на полицията днес. Благодарение на автокаско, то вие няма да претърпите кой знае какви финансови загуби, тъй като една не малка част от парите ви бива възстановена.

Бързото изплащане на обезщетението е една от сериозните предпоставки, заради които хората предпочитат да сключат автокаско, вместо Гражданска Отговорност. При втория случай изплащането е възможно да се забави година – две, независимо, че в договора, който подписвате, е посочено, че в рамките на 3 месеца следва да бъде изплатено. Много са случаите, които сочат подобно забавяне.

При застраховка Каско обаче нещата изглеждат по един коренно различен начин. Там забавянето не трае повече от 15 работни дни, което означава, че щетите по автомобила ви скоро ще бъдат редуцирани и вие ще сте забравили за неприятностите, които са ви сполетели.

Спокойствието е четвъртата причина, заради която си струва да сключите застраховка Автокаско. Обикновено тогава имате възможността да прехвърлите грижата за автомобила си в други ръце и тревогите ви да бъдат с една по-малко.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *