5 причини да носите флорални рокли на цветя

Шарени рокли

Черното и бялото отдавна не са задължителни цветове дори и в офис средите. Все по-често по улиците на града виждаме уверени дами, които носят красиви рокли на цветя. Те допълват визията със свежест и добро настроение за дамата.

Роклите на цветя могат да са един чудесен начин да покажете на света, че сте нежна жена, която обича да залага на креативната визия. Цветята са толкова разнообразни, че могат да се направят хиляди рокли с флорален акцент. Това намалява шанса да срещнете дама със същата като вашата рокля.

Търсите си още причини, да си купите рокли на цветя?

Знаем, че понякога е трудно да облечете дреха, която е по-цветна. Чудите се какво ли ще си помислят околните или дали избраната рокля ще подхожда на фигурата ви. В следващите редове ще намерите 5 причини да носите флорални рокли по-често.

1. Флоралните рокли на цветя са подходящи за всички възрасти:

Ако си мислите, че флоралните рокли са само за млади дами, то много грешите. Отдавна няма табута в начина на обличане при жените и роклите на цветя са подходящи за дами от всички възрасти, ако са правилно подбрани. За по-младите дами са подходящи рокли с по-светъл фон, а за по-възрастните такива с по-тъмен.

2. Носенето им подобрява настроението

Да, прочетохте правилно и сега ще ви покажем как точно носенето на рокли на цветя подобрява настроението. Представете си поредният мрачен есенен ден, в които нямате избор да си останете вкъщи. Може да си облечете любимата рокля на цветя, която да подобри настроението ви и да ви донесе спомени от изминалото лято.

3. Роклите с флорални мотиви са подходящи и за дами със закръглени форми

Флоралните принтове имат свойството да вталяват дамите и да им придават сладък и невинен облик. За това дамите с наднормено тегло не трябва да изключват роклите на цветя от техния гардероб, а да ги носят смело.

4. Роклите с флорални мотиви не са ограничаващи

Те могат да се носят с високи обувки, за по елегантна визия или с кецове за по-ежедневна визия. Много добра комбинация за студентите месеци е рокля с флорален акцент с кожено яке и боти или кубинки.

5. Фокус върху мотива

Флоралният мотив може да подчертае определена част от визията или фигурата на дамата в зависимост от разположението си. С помощта на рокля с цветя може да подчертаете талията си или да акцентирате върху части от фигурата си, които харесвате.

Готови ли сте за пазаруване? Онлайн магазина Daphne.bg предлага много красиви флорални рокли на цветя подходящи за вашето ежедневие.

Вашият коментар