Какви видове LED осветление има на пазара

LED осветление

С навлизането на масовите LED осветителни тела, за много от нашите читатели, инвестицията в новите технологии стана въпрос на време – а за някои даже предстои. За да улесним вашето пътуване в света на различните видове LED осветление, днес ще обсъдим различните видове възможности, които можете да намерите в онлайн магазина на 2r-bg.com.

Старомодни, с ниска консумация и златни стъкла

Ако търсите нещо, което да ви напомня на най-първите крушки произведени към края на 19-ти век, то ще се зарадвате да видите, че има такива предложения. Единственото, което споделят с най-старите крушки в света, е естетиката, която носят, всичко останало, като осветеност, ефикасност, издръжливост и огромен набор от цветове, форми и размери.

Ако имате висящ полюлей с множество пендели на различна височина, и искате да зададете интересен вид на вашата стая, то можете да се възползвате от тези Едисонови крушки на LED основа. Те са изключително достъпни като и са доста лесни за поддръжка, тъй като не изискват толкова много от вас още от самото начало.

LED – Модерен стил подходящ за димъри

Модерните LED ленти и крушки се различават от класическите, които споменахме по-горе, с това, че реално могат да бъдат почти всякаква форма. За разлика от обичайните крушки, този вид не са ограничени от газовете и формата на жичката, за да работят, което ги освобождава от бремето на стандартизацията.

Тези модели са изключително адаптивни и могат да бъдат контролирани от централен панел с димъри, както и с умен контрол. Само с едно движение, вие може да контролирате цял сектор от дома си като не само включвате и изключвате крушките, но и също така намалявате и увеличавате тяхната яркост, та дори и цвят на светлината.

RGBW осветление

RGBW или Red, Green, Blue, White светлините са специален вид LED осветление, което дава възможност на потребителя сам да създава собствени цветове. Пред вас са налични за избор над 2 милиона комбинации от цветове, всички от които се съставят от тези четири основни цвята.

Това ви позволява да адаптирате светлината, яркостта и нейния цвят към вашите настроения, желания и най-вече към това, което искате да получите откъм вид на помещението. Контрола на цветовете се случва чрез дистанционно, което е закодирано да създава най-различни цветове с натискането на един бутон.

Възможно е и да свържете осветлението с телефона си и така да го контролирате с едно устройство.

LED пури

Когато се сетим за осветление тип „пура” си мислим за тези отвратителни луминесцентни лампи, които траят кратко, шумят досадно и светят изключително стерилно. Е, вече не е нужно да се чувствате сякаш сте в чистилището от „Божествена комедия”, защото можете да ги замените с нов тип LED осветление – LED пури – вече на по-ниска цена, само на 2r-bg.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *